Качество и изпълнение

Предлагаме услуга за нанасяне на никелови и никел-хромови защитни и декоративни галванични покрития върху месингови повърхности чрез електрохимично нанасяне. Разполагаме с две съвременни автоматични галванични линии.

 

Иновативната инсталация за дейонизирана вода, с която цехът разполага, в комбинация с високо качествени суровини на водещи производители на пазара се гарантира безпроблемна работа и високо качество на галваничното покритие. Цеха разполага и с модерна пречиствателна станция, която е съобразена с законовите нормативни актове.

Барабанна линия

1/5

Aвтоматична барабанна линия за нанасяне на никелово покритие върху  дребногабаритни месингови изделия има изключително висока производителност: 2400 кг./смяна (показателите са ориентировъчна и зависи от спецификата на детайлите и покритието). Технологията на линията, освен гаранция за висока норма, комбинира стабилно качество. Благодарение на опита и професионализма на екипа, успяваме да задоволим изискванията и препоръките на нашите клиенти. 

Стативна линия

Автоматичната стативна линия за нанасяне защитно и декоративно покритие върху месинг има производствен капацитет от 1200 кг./смяна (показателите са ориентировъчна и зависи от спецификата на детайлите и покритието). Технология на линията, дава възможност за обработка на нестандартни и едрогабаритни изделия. По този начин увеличаваме обхвата на предлаганата услуга, без да занижаваме качеството.

1/5
Телефон за връзка:

+359 879077171          

Нашият e-mail е:
Ние сме тук...
Доказан Професионист
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Интер Фитингс ООД
Нашият каталог

© 2017 by Inter fittings. Proudly created with SM.