Механична обработка

1/6

Материалната ни база, разполага с високо производителни много осни, шпинделни машини за механична обработка на метали. Автоматизираната гама се допълва и от гравиращи и металообработващи машини. По този начин завършваме производствения цикъл и това ни позволява да удовлетворим желанията и идеите на нашите клиенти.

Професионализмът и опита на инженерния екип разширява производствените ни възможности и оптимизация на процесите. Това ни прави конкурентни на пазара и създаваме дълготрайни партньорства и контакти с нашите клиенти

Ние също предлагаме горещо щамповане на детайли, като за изработването им  използваме една от най- съвременните технологии за горещо щамповане. Хоризонталното и вертикално щамповане в няколко направления, предоставя възможност за обработка на по голяма гама от изделия. По този начин оптимизираме количеството материал, необходим за единица изделие. Процесът е напълно автоматизиран. Използваме индукционно нагряване на заготовките с цел равномерност и еднаквост на процеса на щамповане. По този начин гарантираме високо качество на готовите изделия., като същото време поддържаме конкурентни цени.

1/4

Горещо щамповане

Телефон за връзка:

Тел: +359   879077171            

Нашият емайл е:
Ние сме тук...
Доказан Професионист
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Интер Фитингс ООД
Нашият каталог

© 2017 by Inter fittings. Proudly created with SM.