top of page

Качество и изпълнение

Предлагаме услуга за нанасяне на никелови и никел-хромови защитни и декоративни галванични покрития върху месингови повърхности чрез електрохимично нанасяне. Разполагаме с две съвременни автоматични галванични линии.

Иновативната инсталация за дейонизирана вода, с която цехът разполага, в комбинация с високо качествени суровини на водещи производители на пазара се гарантира безпроблемна работа и високо качество на галваничното покритие. Цеха разполага и с модерна пречиствателна станция, която е съобразена с законовите нормативни актове.

Галваника

Барабанна линия

Aвтоматичната барабанна линия за нанасяне на никелово покритие върху дребногабаритни месингови изделия има изключително висока производителност: 2400кг./смяна (показателите са ориентировъчни и зависят от спецификата на детайлите и покритието). Технологията на линията, освен гаранция за висока норма, комбинира стабилно качество. Благодарение на опита и професионализма на екипа, успяваме да задоволим изискванията и препоръките на нашите клиенти. 

Стативна линия

Автоматичната стативна линия за нанасяне защитно и декоративно покритие върху месинг има производствен капацитет от 1200кг./смяна (показателите са ориентировъчни и зависят от спецификата на детайлите и покритието). Технологията на линията дава възможност за обработка на нестандартни и едрогабаритни изделия. По този начин увеличаваме обхвата на предлаганите и запазваме качеството на детайлите.

bottom of page